Teknisk Säljare, MRO till Nomo

Nomo, Täby

Company Nomo

Employment type Full time

Har du erfarenhet av tekniskt underhåll inom tillverkande industrier? Vill du utvecklas inom försäljning och arbeta i en organisation där du aldrig slutar lära dig nya saker? Söker du en flexibel arbetsmiljö där du självständigt planerar dina arbetsdagar? Då kan tjänsten som Teknisk Säljare inom MRO ( maintenance, repair, and operations) hos Nomo vara något för dig!Om Nomo
Nomo grundades 1948 och har sedan dess utvecklat relationer med ledande och globala premiumtillverkare vilket resulterat i ett unikt teknologi- och produktutbud. Nomo erbjuder alla typer av glid- och rullningslager, transmissioner, tätningar och tillhörande tjänster kombinerat med en hög teknisk kompetens och hög leveransförmåga.Nomo erbjuder sina kunder inom MRO specialiserade tekniker och försäljningsspecialister som kommunicerar på de nordiska språken inom eftermarknaden. Med ca 180 erfarna medarbetare, baserade på 19 platser runt om i Norden kan deras kunder lita på att de alltid har specialistkunskap nära dem.

Om tjänsten som Teknisk Säljare inom MRO
I rollen som Teknisk Säljare kommer du att arbeta inom MRO segmentet för Nomos kunder. Kunderna består dels av mindre aktörer men också ledande bolag inom svensk industri. Som Teknisk Säljare inom MRO kommer du att arbeta med produkter för underhåll och reparation inom tillverkande industri och bearbeta både befintliga och potentiella kunder. Säljcyklarna varierar i omfattning och kan ta allt från ett par veckor till ett par år att slutföra. Till ditt förfogande har du en kompetent organisation bakom dig där du samarbetar tätt med andra funktioner såsom Innesäljare och tekniska Applikationsingenjörer. Detta för att på ett professionellt sätt driva affären framåt samt stärka och utveckla kundrelationer.

I tjänsten har du möjlighet att utgå antingen hemifrån eller från Nomos kontor. Större delen av din arbetsvecka spenderas ute på fält hos befintliga och potentiella kunder. Resterande tid spenderas åt att följa upp förfrågningar, offerter och andra administrativa uppgifter. Ett fåtal övernattningar per månad kan förekomma.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Prospektera, bearbeta och utveckla befintliga och potentiella kunder ute på fält.
  • Följa upp förfrågningar, offerter och andra administrativa uppgifter.
  • Samarbeta med olika interna funktioner beroende på kund och behov.

Om dig
Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning, fördelaktigt inom teknik, underhåll eller annan inriktning som kan bedömas likvärdig. Du har ett stort intresse för teknik och har genom arbetslivserfarenhet av underhåll inom tyngre verkstad/tillverkande industri, utvecklat en god förståelse för branschen så väl som mekaniken. Har du även erfarenhet av försäljning, med fördel ute på fält, är detta meriterande. För att lyckas i tjänsten behöver du vara flytande i svenska såväl som engelska i både tal och skrift, besitta god datorvana och inneha B-körkort.

Som person söker vi dig som trivs bra med att arbeta självständigt i varierande arbetsmiljöer. Du värderar ditt nätverk högt och stimuleras av att bygga, utveckla och stärka samarbeten samt att etablera nya kontakter. Du är tydlig i din kommunikation och är inte rädd för att ta hjälp av dina kollegor för att åstadkomma en lyckad affär. Vidare ser vi att du har en stark drivkraft som speglar hur du motiveras av att arbeta efter mål och budget. Ditt strukturerade arbetssätt underlättar din dokumentation och ditt långsiktiga förhållningssätt bidrar till ett gott tålamod inför varierande säljcyklar.

Viktigt för tjänsten:

  • Tekniskt intresse och minst ett par års arbetslivserfarenhet av underhåll inom tillverkande industri.
  • Flytande språkkunskaper i svenska och engelska.
  • God datavana och B-körkort.
  • Att du stimuleras av att utveckla goda relationer och långsiktiga affärer.

Meriterande för tjänsten är:

  • Tidigare erfarenhet av försäljning, med fördel ute på fält mot kunder inom MRO segmentet.

Nomos erbjudande
Hos Nomo kommer du bli en del av en trygg organisation med låg personalomsättning där du aldrig slutar lära dig nya saker. Du kommer att få en anpassad introduktion till rollen och succesivt erbjudas flertalet utbildningsmöjligheter för att stärka din kompetens inom bolaget. Vidare erbjuds du andra goda förmåner så som kollektivavtal, friskvård, trevliga konferenser och förmånsbil med stor valfrihet.

Övrigt
Placering: Täby, Stockholm med omnejd.
Omfattning: Heltid, 100%.
Lön: Fast lön enligt överenskommelse.

Låter tjänsten som Teknisk Säljare inom MRO intressant? Skicka in din ansökan redan idag!

Apply

All jobs